OM OSS

Allt började med att jag ville köpa ett par örhängen som inte fanns.. köpte delar och knåpade ihop, något som då inte riktigt blev som jag tänkt mig, men dessa örhängen gick hem hos vänner direkt. Jag började göra smycken åt mina nära och kära och det dröjde inte länge förrän första butiken kontaktade mig angående ett samarbete och på den vägen är det. Jag har en  passion för att skapa saker. Jag älskar när en hög med olika delar bildar något. Att arbeta med händerna, SKAPA och slutligen veta att det jag skapat kommer någon att BÄRA. Att det jag skapar dessutom uppskattas av andra människor gör mig väldigt glad och stolt.
Mina smycken görs med kärlek, noggrannhet och allt för hand. Det innebär att alla är smycken är UNIKA. I min webshop hittar ni mina unika smycken, nyheter och olika ”limited edition” produkter. Jag uppdaterar ständigt min webshop med ny design utefter trender och årstider. Vill ni hålla er uppdaterade och följa mitt dagliga arbete så finns Ellebasi Accessories på INSTAGRAM och FACEBOOK, följ mig gärna där.    
Har ni en idé eller önskemål på hur ett smycket ska se ut, kontakta mig så kan jag skapa efter era önskemål och tankar. Slutligen tack för att ni handlar hos mig och sprid gärna ordet genom att tagga oss med #ellebasi_accessories på instagram.

 

Isabelle Bengtsson

Ägare & Designer, Ellebasi Accessories

Ellebasi Accessories hittar ni även hos våra återförsäljare

Ellebasi Accesoaries

Wrangelsgatan 8 d, 416 62 göteborg

COPYRIGHT © 2015 Ellebasi.se  ALL RIGHTS RESERVED⋅ MADE BY SR